Banken

Flex

Ontworpen om te bouwen, hiermee is vrijwel iedere opstelling mogelijk. Het leuke hiervan is dat je vaak verschillende opstellingen kunt maken met enkele elementen. De uitstraling is modern en luxueus. Neem gerust een plattegrond van uw woonkamer mee om de juiste opstelling te ontwerpen.
Een bank van 216cm breed is er al vanaf € 1475.  Een opstelling van een 1-arm bank met een chaise longue begint bij € 1590.

Manche


Tijdloze klasse met subtiele details zoals het extra schuim onder het zitkussen en de elegante ronding van de achterkant. Verkrijgbaar als Love seat en 3 afmetingen banken. 195, 215 en 245cm breed.
De Love seat is er vanaf € 1275.
Een 2,5 zits bank van 195cm breed is er voor € 1740.

Felice

De vriendelijke ronde vormen van Felice passen bij uitstek in een jong, modern interieur. Wie plaatsneemt ervaart direct een gevoel van luxe en comfort. Dit komt doordat zowel in de zitting als rug visco-elastisch schuim in combinatie met Dacron is toegepast. Leuk detail is de schuine inkeping tussen armleuning en zitting. Een heerlijke bank om voor thuis te komen.
Een 2,5 zits bank is er vanaf € 1510,  een hoekopstelling met een 1-arm bank en chaise longue komt op € 2945.

East

Met model East zijn er vele mogelijkheden maar als hoek komt hij wel het beste tot zijn recht. Van dit model zijn zowel de zit als de rugkussens aan 2 zijdes bekleed wat erg praktisch is in gebruik. De afmetingen en stofkeuzes zijn eindeloos.
Een hoekopstelling is er vanaf € 2310

Cube

De strakste bank in de collectie!  Stoere lijnen en een degelijk comfort. Zeker met de chaise longue kan hiermee een heerlijke hoek worden gecreëerd.
Verkrijgbaar als fauteuil, verschillende banken en diverse 1-arm banken om samen met de chaise longue een heerlijke hoek mee te maken. De poeven maken deze serie compleet.
De fauteuil is er vanaf € 895 een bank van 200cm breed vanaf € 1495. Een hoekopstelling met een 1-arm bank en chaise longue is zo’n 275cm breed en leverbaar vanaf € 2485.