switch

Meer dan Wonen alleen!

Fauteuils

Maddee

Een klassieker voor de toekomst. Dit model heeft een iets hogere zit en stevige rugkussens voor een goed zitcomfort. De vormgeving is eigenzinnig zonder arrogant te worden. Passend in zowel moderne als klassieke interieurs.

Buster

Inmiddels een klassieker in de collectie.
Een elegante verschijning, bescheiden afmetingen met een heerlijk comfort.
Vooral de uitvoering in het Classic Country leder is prachtig.

In stof is deze fauteuil er vanaf € 700 in leder vanaf € 1310.

Earl

‘Earl’ is een hoge, losstaande fauteuil met een organische vorm, een knipoog naar klassieke designs. Hij is gevormd uit heel dynamische curven, die het geheel een erg sculpturaal effect meegeven. Tegelijk met het sculpturale werd van in het begin ook naar een enorm hoge comfortgraad gestreefd.

Ontwerp: Kai Stania

Kingston

Relaxfauteuil Kingston beschikt over opvallende gestikte banden aan de voorzijde die de slankheid van het zijprofiel extra accentueren. Deze banden werden ofwel vertikaal over de volledige lengte van voetsteun tot hoofdgedeelte gestikt, ofwel horizontaal, op zitgedeelte en ruggedeelte en niet op het hoofdsteuntje. Liefhebbers van eenvoud kunnen geen stiknaden op de voorzijde vragen. Verder kan men kiezen tussen elegante, warm aanvoelende houten armleuningen of dezelfde armleuningen bekleed met leer.

Ontwerp: Henk Heres

Trifolium

Een echte klassieker. Een frame van puur RVS of zwart gelakt.
Het leder is natuurlijk gelooid tuigleder wat na verloop van jaren alleen maar mooier zal worden. Verkrijgbaar in de kleuren natuur, cognac, mocca of zwart.
OX-Design uit Denemarken. Vanaf prijs € 950.