switch

Meer dan Wonen alleen!

Hier een test

Leeg

Maatwerk design collectie (De meubel op maat collectie)

U bepaald zelf breedte, hoogte en diepte van onze eigen collectie banken die wij compleet in eigen huis voor u ontwerpen en maken. Op basis van enkele modellen is er veel mogelijk. Deze collectie is van een kwaliteit die de meeste top merken te boven gaat. Kwaliteit en Design uit Best.

 

Model Comfort
De naam zegt het al, gemaakt om te zitten met het heerlijkste comfort. Door de juiste verhouding van de zit en de rug kan iedereen hier zijn plek in vinden. Door het maatwerk kunnen we voor iedereen de juiste verhouding maken.

 

Maddee bank
Een klassieker voor de toekomst. Dit model heeft een iets hogere zit en stevige rugkussens voor een goed zitcomfort. De vormgeving is eigenzinnig zonder arrogant te worden. Passend in zowel moderne als klassieke interieurs.

 

Model Suite
Flexibiliteit is waar het bij de Suite om draait.Strakke lijnen zoals de arm en rugleuningen die even hoog zijn. Doordat de arm-en rugleuningen even breed zijn geeft dit veel mogelijkheden. Mooi als solitaire bank maar de kracht van dit model komt pas echt tot uiting in een hoekopstelling.

 

  Techninsche info Techninsche info

De Meubelstoffeerderij

Al meer dan 25 jaar een begrip in de regio als meubelstoffeerderij. Menig meubel uit vele huiskamers is door Henk van Doremalen onder handen genomen. Bekende merken als Minotti, Montis, Label, Leolux, Danca en Artifort zijn bij ons geen onbekenden en kunnen  weer in nieuwe staat worden gebracht.
 
Om een goede prijsindicatie voor herstoffering te geven komen wij graag vrijblijvend bij u thuis. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst onze showroom te bezoeken en vast een kijkje te nemen in onze grote collectie stoffen en leder.

Henk van Doremalen is onder andere dealer van de volgende stoffenhuizen:
De Ploeg, Kravet, Saum en Viehbaum, Verotex en Chivasso.

Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hieronder een selectie van herstoffeerde banken en fauteuils:

 

Voor herstoffering

Resultaat na herstofferen

   

Hieronder een selectie van herstoffeerde banken en fauteuils waar we alleen het resultaat van gefotografeerd hebben. Klik op de foto groter te maken en om verschillende foto's te kunnen bekijken.

Wie zijn wij

In Best en omgeving al meer dan 25 jaar bekend als meubelstoffeerderij Henk van Doremalen. De meubelstoffeerderij vormt dan ook de basis bij "van Doremalen wonen"."Dat kan niet" hoort u niet vaak bij van Doremalen. Door de stevige technische kennis en kunde is er veel mogelijk. Kussens iets zachter, harder of net even anders behoren vaak tot de mogelijkheden.Het is vaak moeilijk om voor te stellen hoe het nieuwe meubel thuis zal staan. Door interieurschetsen en/of kleurvoorstellen te maken krijgt u een beter inzicht. Indien mogelijk plaatsen we het meubelstuk eerst als proef bij u thuis.

Dat ze bij van Doremalen verstand van banken hebben mag dan ook wel duidelijk zijn. Onze stijl kan omschreven worden als tijdloos in een modern jasje.

Wij hechten niet aan merken, wel aan kwaliteit, comfort en een persoonlijke benadering.

Houd ons in de gaten!

Henk van Doremalen