Maatwerk design collectie (De meubel op maat collectie)

U bepaald zelf breedte, hoogte en diepte van onze eigen collectie banken die wij compleet in eigen huis voor u ontwerpen en maken. Op basis van enkele modellen is er veel mogelijk. Deze collectie is van een kwaliteit die de meeste top merken te boven gaat. Kwaliteit en Design uit Best.

 

Model Comfort
De naam zegt het al, gemaakt om te zitten met het heerlijkste comfort. Door de juiste verhouding van de zit en de rug kan iedereen hier zijn plek in vinden. Door het maatwerk kunnen we voor iedereen de juiste verhouding maken.

 

Maddee bank
Een klassieker voor de toekomst. Dit model heeft een iets hogere zit en stevige rugkussens voor een goed zitcomfort. De vormgeving is eigenzinnig zonder arrogant te worden. Passend in zowel moderne als klassieke interieurs.

 

Model Suite
Flexibiliteit is waar het bij de Suite om draait.Strakke lijnen zoals de arm en rugleuningen die even hoog zijn. Doordat de arm-en rugleuningen even breed zijn geeft dit veel mogelijkheden. Mooi als solitaire bank maar de kracht van dit model komt pas echt tot uiting in een hoekopstelling.

 

  Techninsche info Techninsche info